2022. aasta Amserv Kolmapäevakute hooaja tulemused on ritta pandud, kolm halvimat tulemust maha rehkendatud ning parimad teada. Eks kõigil meeskondadel on omad põhjused ja põhjendused ja neist muljetada saab suurepäraselt KJK Hooajalõpupeol, 18. novembril. Just hooaja lõpupeol riputame kõikidele parimatele kaela medalid ja teeme pilti! Seega, olge kindlasti kohal! PILETI SAAB OSTA SIIT. 

Lisaks soovime esile tuua ning siirad tänud öelda meie toredale koostööpartnerile OHOI meeskonnale, kes juba mitu aastat on meie iganädalast regatti varustanud meenetega, mis valmivad Viljandi külje all ja kes taaskasutatavaid materjale, mis muidu rändaks prügimäele või põletusahju. Ja lisaväärtusena on need puidust auhinnad väga kaunid meenutused riiulile, aknalauale või kaminasimsile! Soovitame soojalt OhOi tööde ja tegemistega tutvuda ning jääme ootama järgmist hooaega!

Tulemused on leitavad Manage2Sail.com lehel “CUP” arvestuse alt: https://www.manage2sail.com/en-US/Home/SearchCups?filterYear=2022&filterCountryId=c881dde4-426d-45e3-be19-d7b5f6aa59ba&filterText=

PS – kõik sügelevate näppudega kiired trükkijad suunalt eesti keele filoloogid, kes purjetamisega seotud mõisted natukenegi teavad ja kellel talvisel hooajal on aega ja tahtmist, palun andke märku, kes soovivad vabatahtlikus korras aidata luua Manage2Sail.com keskkonda eesti keelne versioon. Oma ressursist andke palun märku info@kjk.ee postkasti!