Kalevi Jahtklubi kuulutab välja otsingu 2023 KJK Avamerepurjetamise karikasarja sponsori leidmiseks!

ORC, Folkbootide ja Draakon klassidele suunatud karikasari ootab pikisilmi ja avasüli toredat sponsorit, kelle nime hakkab kandma karikasarja võistlus kogu hooaja vältel! Kokku purjetatakse viiel etapil ning võistlusest võtab osa 60+ jahti.

Numbritest: 5 etappi jagunuevad 7 päevale ehk 840 tunnile, mil vähemalt 370 inimest mõtleb ja/või ütleb SPONSORi nime kord 12 tunni jooksul, mis teeb kokku vähemalt 5180 korda just Teie ettevõtte nime mainimist!!

Lisaks:

  1. Lehvitame soovi korral Teie reklaamlippe nii sadamas kui KJK lipuväljakul ja parklas;
  2. Lisame reklaamtahvli KJK klubihoone (KJK restorani) siseõuele, kus kogu hooaja vältel käib einestamas lugematu arv ka mitte purjetamisega seotuid inimesi;
  3. Kajastame võistlusi KJK sotsiaalmeedias ja kodulehel (täägimised, hässtäägid ja kõik teised suunamudijate sõnavaras igapäevaselt kasutuses olevad vahendid, mis omakorda postitusi ja teateid laiematele massidele edasi ekraanile viivad).

Kui oled korra mõelnud, et millised siis on Kalevi Jahtklubi ootused ja lootused nimi-toetajale, siis küsi julgelt rohkem infot klubiülema Ain Roosma käest telefonil 50 48 228.

Ja võib-olla on just Sinu firma (või miks ka mitte eraisiku nimi) järgmise auhinna peal helkimas ning nimi mõtetes!