Alates 1. detsembrist 2021 asub Kalevi Jahtklubi ülemana tööle Ain Roosma.

Oma seotuse kohta Kalevi Jahtklubiga ütleb Ain ise järgmist:
Olen KJK liige alates 1986 aastast ning olenemata riigikorrast või juhatuse koosseisust on klubi selle aja jooksul võimaldanud mul tegeleda ühe minu lemmikharrastuse – purjetamisega.

Omades jahti alates 1996 aastast olen olnud aktiivseim võistleja klubis 1998, aasta kapten 1999, KJK kommodoor 2003-2007, korraldanud matkapurjetamise ICCY Summer Meeting´u Pirital 2012 ja Kärdlas 2014, sportkatamaraanide F18 Põhjamaade MV 2015. Omades klubitaseme võistlusjuhi litsentsi olen tegev erinevate võistluste läbiviimisel.

Tänu mainitud kogemustele ning paljudele muudele õnnestumistele ja ebaõnnestumistele on mul kinnistunud teadmine, et klubi on minu jaoks koht, mis peab pakkuma igakülgset eneseteostust nii paadunud võistluspurjetajale kui ka algajale merematkajale ning suutma kasvatada endale väärilist järelkasvu.

Oma parimateks omadusteks pean oskust iseseisvalt püstitada eesmärke ja “hea” jonniga liikuda nende täitmise suunas, analüüsivõimet, ausust, paindlikust ning avatust uutele ideedele, usaldusväärset kliendisuhete loomist ja hoidmist ning võimalike konfliktsituatsioonide lahendamist, arusaamist klubist kui terviklikust majandusüksusest.

Klubiülema ametikohta ei võta ma kui ühte järgnevat „tavalist“ töökohta, pigem karmavõla tasumist kõige selle positiivse eest mis ma klubilt olen saanud ning seeläbi panustada klubi arengusse ning kanda edasi klubilisi väärtusi ka tulevastele klubiliikmetele.